Sider

søndag 14. november 2010

The Mule Company i Christians Kjeller.















Var ikke helt forbredt til å introdusere The Mule Company i går, men det gikk greit da;)
Masse folk som kom lenge før konsert start. Og det sier jo litt om at publikum vil være sikker på å få en plass. Må jo få si at en merker det når far skal spille ute hjemme også. Mye øving, tanker og diskusjoner osv. Det er nesten som en er litt med selv noen ganger. Fint å få lov til å komme med meninger ol.











Rune, Nils, Jørn (bak), Claus og Dagfinn.

De begynnte med "She said, she said" med The Beatles, gikk rett over til "Breath" med Pink Floyd i en instrumental utgave og rett over til "Father of night" med Manfred man. Da var konserten i gang!
De har sin egen måte å arrangere låtvalgene sine på. Og det funker som bare det. Flere låter av Rory Gallagher som "Daughter of the Everglades". Gov`t Mule var representert med flere de også. Nils Rasmussen er en flink vokalist som gjør så The Mule Company får den standaren de fortjener.















Dagfinn hadde en flott solo med flygelhorn som kanskje ikke er så vanlig innenfor 70 talls rocken.















Mange soloer av Rune og han fikk velfortjent applaus og skryt av sitt spill. Alle sammen gjør jo til at lydbildet blir bra og at de er trygge og gir av seg selv på scenen. Noe publikum fikk oppleve og nyte.
Tusen takk for en fin kveld alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar